Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrifying Villains Fierce Cowboys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Boyd geeft de bal voor. Inworp. Sosa met een snelle inworp. Payton rent richting de bal. Payton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Payton verovert de bal door een tackle van achteren. Payton speelt de bal door. Stottlemyre rent richting de bal. Stottlemyre schiet op doel. Watts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Watts geeft de bal voor. Quevedo kan de bal niet met de borst controleren. Roosevelt onderschept slim de pass. Orbeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbeson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Hopewell is nu in balbezit. Wingert verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt rent richting de bal. Orbeson is nu in balbezit. Orbeson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Dole onderschept slim de pass. Persson bereikt de bal nog maar net als eerste. Payton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Payton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Villains 45%, Fierce Cowboys 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrifying Villains - Fierce Cowboys 0:0

50e minuut.
Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka met een sublieme pass. Greene rent richting de bal. Stottlemyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Stottlemyre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopewell passt de bal zonder na te denken. Payton bereikt de bal nog maar net als eerste. Payton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Villains 45%, Fierce Cowboys 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrifying Villains - Fierce Cowboys 0:0