Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Foxes CD Burn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Harris kopt de bal weg. Sherman is nu in balbezit. Olson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman verovert de bal door een tackle van achteren. Sherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Foxes - CD Burn 0:1

21e minuut.
Gere geeft een lange en hoge pass. Sherman heeft problemen om de bal te vangen. Edmonson is nu in balbezit. Sherman verovert de bal door een tackle van achteren. Sherman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Demaree probeert naar een medespeler te passen. Trinity is nu in balbezit. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinity onderschept slim de pass. Trinity schiet op doel. Dunivant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Edmonson de bal onder controle te krijgen. Coolidge rent richting de bal. Coolidge probeert naar een medespeler te passen. Sherman is nu in balbezit. Sherman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zaragoza onderschept slim de pass. Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Sherman rent richting de bal. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fivozinsky met een sublieme pass. Sherman rent richting de bal. Olson rent richting de bal. Sherman verovert de bal door een tackle van achteren. Sherman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Foxes 52%, CD Burn 48%.
Dirty Foxes - CD Burn 0:1

63e minuut.
Mondale is nu in balbezit. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge met een sublieme pass. Sherman is nu in balbezit. Sherman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zeller met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Fivozinsky de bal. Edmonson speelt de bal door. Trinity is nu in balbezit. Trinity schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dirty Foxes - CD Burn 1:1

67e minuut.
Fivozinsky heeft problemen om de bal te vangen. Fivozinsky geeft een hoge lob. Olson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman haalt uit met een fantastische trap. Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zaragoza de bal. Sherman rent richting de bal. Sherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Foxes - CD Burn 1:2

74e minuut.
Thomas speelt de bal door. Kaufman rent richting de bal. Kaufman met een sublieme pass. Demaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaree schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dirty Foxes - CD Burn 2:2

77e minuut.
Zeller trapt de bal weg van het doel. Fivozinsky kopt de bal weg. Olson heeft problemen om de bal te vangen. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Zeller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zeller niet meer kan verder spelen. Boudreau komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Thomas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mondale is nu in balbezit. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Foxes 59%, CD Burn 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dirty Foxes - CD Burn 2:2