Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Foxes Crazy Raptors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
DiMaria geeft een lange en hoge pass. Olson geeft de bal voor. Gibson kopt de bal weg. Demaree rent richting de bal. Demaree haalt uit met een fantastische trap. Menifee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Foxes - Crazy Raptors 1:0

10e minuut.
Trigg geeft een lange en hoge pass. Camden kopt de bal weg. Mondale bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan verovert de bal door een tackle van achteren. Greenspan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Olson met een harde bal richting middenveld. Demaree controleert de bal met de borst. Xander met een sublieme pass. Greenspan rent richting de bal. Greenspan schiet op doel. Zeller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kaufman kopt de bal weg. Camden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Note. Van Note krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Trigg geeft een lange en hoge pass. DiMaria kopt de bal weg. Mondale controleert de bal met de borst. Camden bereikt de bal nog maar net als eerste. Camden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Demaree rent richting de bal. Demaree passt de bal in één keer door. Greenup bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenup draait met de bal, schiet en ... Menifee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Foxes - Crazy Raptors 2:0

26e minuut.
Greene passt de bal in één keer door. Van Note is nu in balbezit. Van Note met een sublieme pass. Greenup rent richting de bal. Greenup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Foxes - Crazy Raptors 3:0

31e minuut.
Greene is nu in balbezit. Greene met een sublieme pass. Camden probeert naar een medespeler te passen. Greenspan bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan haalt uit met een fantastische trap. Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shelley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Xander de bal. Xander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Foxes - Crazy Raptors 3:1

38e minuut.
Klungelig pakt Xander de bal. Demaree rent richting de bal. Xander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xander krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Shelly rent richting de bal. Shelly geeft een lange en hoge pass. Olson controleert de bal met de borst. Greenspan verovert de bal door een tackle van achteren. Greenspan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Foxes 58%, Crazy Raptors 42%.
Dirty Foxes - Crazy Raptors 3:1

49e minuut.
Greenspan bereikt de bal nog maar net als eerste. Camden rent richting de bal. Van Note legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Note krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Camden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Camden neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Trigg rent richting de bal. Trigg geeft de bal voor. Klungelig pakt DiMaria de bal. Demaree rent richting de bal. Demaree schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Foxes 57%, Crazy Raptors 43%.
Dirty Foxes - Crazy Raptors 3:1