Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prophetic Heroes Royal Donkeys
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Coggins onderschept slim de pass. Petke onderschept slim de pass. Petke geeft een lange en hoge pass. Daar is Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Williamson rent richting de bal. Perez is nu in balbezit. Williamson is nu in balbezit. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Griffith met een sublieme pass. Daar is Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... Funk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Heroes - Royal Donkeys 0:1

25e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole geeft de bal voor. Whitley kopt de bal weg. Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Truman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cole met een snelle inworp. House geeft de bal voor. Coggins springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Abshire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whitley is nu in balbezit. Stevens is nu in balbezit. Whitley verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Williamson met een sublieme pass. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson onderschept slim de pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Heroes 48%, Royal Donkeys 52%.
Prophetic Heroes - Royal Donkeys 0:1

48e minuut.
Cancela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simms met de inworp. Appleby rent richting de bal. Appleby geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Appleby kopt de bal weg. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coggins is nu in balbezit. Appleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prophetic Heroes - Royal Donkeys 1:1

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hall niet meer kan verder spelen. Bradley komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Whitley probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McRamus met een snelle inworp. Simms is nu in balbezit. Simms geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
McRamus is nu in balbezit. Williamson is nu in balbezit. McRamus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Williamson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abshire met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Heroes 33%, Royal Donkeys 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prophetic Heroes - Royal Donkeys 1:1