Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prophetic Heroes CF Longhorns
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 24.1
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Fivozinsky is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een lange en hoge pass. Hopson rent richting de bal. Hopson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
House passt de bal met de wreef. Sharpe is nu in balbezit. Armando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armando krijgt een gele kaart.

25e minuut.
MacLean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armando geeft een hoge lob. Riddle rent richting de bal. Reese onderschept slim de pass. Reese draait met de bal, schiet en ... Funk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
MacLean rent richting de bal. House verovert de bal door een tackle van achteren. House met een sublieme pass. Fivozinsky is nu in balbezit. Fivozinsky draait met de bal, schiet en ... O`Neil bokst de bal weg. Delk kopt de bal weg. House controleert de bal met de borst. House met een sublieme pass. Fivozinsky is nu in balbezit. Fivozinsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Armando raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Letcher komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Heroes 56%, CF Longhorns 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prophetic Heroes - CF Longhorns 0:0

49e minuut.
Letcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe geeft een lange en hoge pass. Lara probeert de bal aan de voet te houden. Coggins bereikt de bal nog maar net als eerste. Coggins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Heroes - CF Longhorns 1:0

76e minuut.
Coggins bereikt de bal nog maar net als eerste. Coggins geeft een hoge lob. Fivozinsky is nu in balbezit. Fivozinsky schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lara de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. House geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Coggins is nu in balbezit. Faulk verovert de bal door een tackle van achteren. Faulk passt de bal in één keer door. Reese is nu in balbezit. Reese geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Heroes 43%, CF Longhorns 57%.
Prophetic Heroes - CF Longhorns 1:0