Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Spurs Black Donkeys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Beach met de inworp. Quail kan de bal niet met de borst controleren. McCormack rent richting de bal. Quail onderschept slim de pass. Quail geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
McCloud met een sublieme pass. Beach rent richting de bal. Bailey onderschept slim de pass. Suarez is nu in balbezit. Suarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Spurs - Black Donkeys 0:1

30e minuut.
Urban rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bailey. Urban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Knowles rent richting de bal. Knowles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cavanaugh passt de bal in één keer door. Sagan is nu in balbezit. Sagan passt de bal in één keer door. Knowles rent richting de bal. Knowles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharp Spurs - Black Donkeys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Spurs 62%, Black Donkeys 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp Spurs - Black Donkeys 1:1

46e minuut.
Hemple rent richting de bal. Hemple passt de bal zonder na te denken. Cavanaugh rent richting de bal. Suarez verovert de bal door een tackle van achteren. Suarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemple onderschept slim de pass. Obama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obama krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrus verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrus speelt de bal door. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Day met een sublieme pass. Bailey is nu in balbezit. Moss is nu in balbezit. Bailey onderschept slim de pass. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Breckinridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Spurs 60%, Black Donkeys 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp Spurs - Black Donkeys 1:1