Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Vandals Royal Donkeys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Olson geeft een hoge lob. Inworp. Urrutia met de inworp. Grisham rent richting de bal. Grisham geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hall bokst de bal weg.

16e minuut.
Hall trapt de bal weg van het doel. Quintanilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Griffith de bal. Grisham is nu in balbezit. Grisham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mahoney passt de bal met de wreef. Bronner rent richting de bal. Bronner geeft een hoge lob. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Abshire rent richting de bal. Grisham onderschept slim de pass. Grisham passt de bal in één keer door. Kramer is nu in balbezit. Kramer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hart geeft de bal voor. Inworp. Mahoney met de inworp. Paltrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Paltrow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Abshire kopt de bal weg. Quintanilla rent richting de bal. Paltrow verovert de bal door een tackle van achteren. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Abshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisham verovert de bal door een tackle van achteren. Grisham met een sublieme pass. Kramer is nu in balbezit. Kramer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Griffith speelt de bal door. Klungelig pakt Paltrow de bal. Paltrow passt de bal in één keer door. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Vandals - Royal Donkeys 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Vandals 50%, Royal Donkeys 50%.
Celtic Vandals - Royal Donkeys 0:1

46e minuut.
Grisham passt de bal met de wreef. Tenoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff probeert naar een medespeler te passen. Kramer is nu in balbezit. Kramer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Yankey onderschept slim de pass. Abshire is nu in balbezit. Met opzet legt Grisham zijn tegenspeler op de grond. Grisham krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Yankey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Angelo de bal. Abshire begaat een overtreding. Abshire krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Yankey geeft de bal voor. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart begaat een overtreding. Hart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Vandals 38%, Royal Donkeys 62%.
Celtic Vandals - Royal Donkeys 0:1