Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daring Dragons Abysmal Hammers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Dawes verovert de bal door een tackle van achteren. Dawes met een sublieme pass. Lindner is nu in balbezit. Lindner schiet op doel. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Dragons - Abysmal Hammers 0:1

12e minuut.
Inworp. Newhart met de inworp. Kidd geeft een lange en hoge pass. Arthur rent richting de bal. Arthur schiet op doel. Conway kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dawes heeft problemen om de bal te vangen. Dawes geeft een lange en hoge pass. Polak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ball de bal onder controle te krijgen. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring Dragons 45%, Abysmal Hammers 55%.
Daring Dragons - Abysmal Hammers 0:1

68e minuut.
McNicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean onderschept slim de pass. Dean passt de bal met de wreef. Lindner is nu in balbezit. Lindner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kidd heeft problemen om de bal te vangen. McCoy is nu in balbezit. McNicol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McNicol krijgt een gele kaart.

86e minuut.
McCoy kopt de bal weg. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak geeft de bal voor. Lindner rent richting de bal. Lindner draait met de bal, schiet en ... Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Greenup rent richting de bal. Greenup geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sandler de bal. Lindner rent richting de bal. Lindner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daring Dragons - Abysmal Hammers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daring Dragons 65%, Abysmal Hammers 35%.
Daring Dragons - Abysmal Hammers 0:2