Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Thorns Great Norsemen
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Whitney verovert de bal door een tackle van achteren. Whitney draait met de bal, schiet en ... Detter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Thorns - Great Norsemen 0:1

14e minuut.
Burger bereikt de bal nog maar net als eerste. Burger speelt de bal door. Rice rent richting de bal. Whitney onderschept slim de pass. Whitney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Griffin geeft een hoge lob. Inworp. Cheatham met een snelle inworp. Drew bereikt de bal nog maar net als eerste. Drew geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Drew de bal. Burger is nu in balbezit. Burger speelt de bal door. Daar is Whitney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Thorns - Great Norsemen 0:2

35e minuut.
Ward geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zulu met een snelle inworp. Sanders is nu in balbezit. Sanders schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Thorns 46%, Great Norsemen 54%.
Glorious Thorns - Great Norsemen 0:2

47e minuut.
Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reagan. Reagan krijgt een gele kaart. Potter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Potter kan niet meer verder spelen. Glen komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Griffin passt de bal zonder na te denken. Drew rent richting de bal. Turner rent richting de bal. Drew verovert de bal door een tackle van achteren. Drew draait met de bal, schiet en ... Trinity verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Burger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhyne verovert de bal door een tackle van achteren. Drew is nu in balbezit. Glen bereikt de bal nog maar net als eerste. Glen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Thorns - Great Norsemen 1:2

82e minuut.
Reagan is nu in balbezit. Rhyne onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burger. Burger krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Drew met een sublieme pass. Daar is Ward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitney is nu in balbezit. Whitney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Thorns - Great Norsemen 1:3

89e minuut.
Turner rent richting de bal. Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Ward speelt de bal door. Glen rent richting de bal. Glen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Thorns 46%, Great Norsemen 54%.
Glorious Thorns - Great Norsemen 1:3