Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Pistons Super Juggernauts
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Proctor met een snelle inworp. Griffith is nu in balbezit. Griffith passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Proctor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Wescott werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Peguero is nu in balbezit. Peguero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Pistons - Super Juggernauts 0:1

27e minuut.
Crane onderschept slim de pass. Crane geeft de bal voor. Daar is Wyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eskandarian is nu in balbezit. Eskandarian schiet op doel. Wescott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Crane onderschept slim de pass. Crane passt de bal in één keer door. Wyle kan de bal niet met de borst controleren. West rent richting de bal. West schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Griffith speelt de bal door. Welch rent richting de bal. Welch met een sublieme pass. Klungelig pakt West de bal. West draait met de bal, schiet en ... Pilarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
McCarty geeft een lange en hoge pass. West kopt de bal weg. Daar is Regan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welch is nu in balbezit. Welch draait met de bal, schiet en ... Pilarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Pistons 58%, Super Juggernauts 42%.
Horrible Pistons - Super Juggernauts 0:1

56e minuut.
West schiet op doel. Brook probeert de bal aan de voet te houden. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Welch verovert de bal door een tackle van achteren. Welch probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Pistons 33%, Super Juggernauts 67%.
Horrible Pistons - Super Juggernauts 0:1