Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Bluebloods AC Pistons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Whittaker passt de bal in één keer door. Gordon rent richting de bal. Met opzet legt Creasman zijn tegenspeler op de grond. Creasman krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kramer is nu in balbezit. Upchurch is nu in balbezit. Upchurch passt de bal in één keer door. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Bluebloods - AC Pistons 1:0

9e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Robertson is nu in balbezit. Kramer is nu in balbezit. Gallant onderschept slim de pass. Gallant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Foss trapt de bal weg. Hoovler heeft problemen om de bal te vangen. Hoovler passt de bal in één keer door. Kramer is nu in balbezit. Kramer draait met de bal, schiet en ... Omekanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Bluebloods - AC Pistons 2:0

44e minuut.
Lander is nu in balbezit. Horton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lander zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lander naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Bluebloods 48%, AC Pistons 52%.
Horrible Bluebloods - AC Pistons 2:0

55e minuut.
Clanton is nu in balbezit. Clanton geeft een lange en hoge pass. Hoovler speelt de bal door. Upchurch heeft problemen om de bal te vangen. Upchurch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess rent richting de bal. Hess passt de bal zonder na te denken. Horton rent richting de bal. Horton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Creasman passt de bal zonder na te denken. Kramer rent richting de bal. Upchurch begaat een overtreding. Upchurch krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kramer onderschept slim de pass. Upchurch verovert de bal door een tackle van achteren. Upchurch probeert naar een medespeler te passen. Kramer is nu in balbezit. Kramer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Bluebloods - AC Pistons 3:0

72e minuut.
Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Hess is nu in balbezit. Hess passt de bal zonder na te denken. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Bluebloods 31%, AC Pistons 69%.
Horrible Bluebloods - AC Pistons 3:0