Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayside Vandals Rabid Nuggets
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lamb passt de bal zonder na te denken. Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell geeft een lange en hoge pass. Silverstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Silverstein met een snelle inworp. Mapp is nu in balbezit. Mapp probeert naar een medespeler te passen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alsman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rowan met de inworp. Eldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldridge geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudreau rent richting de bal. Zwick verovert de bal door een tackle van achteren. Zwick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Vandals - Rabid Nuggets 1:0

11e minuut.
Brooks met de inworp. Lamb probeert naar een medespeler te passen. Zwick rent richting de bal. Zwick draait met de bal, schiet en ... Spann probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Eldridge probeert naar een medespeler te passen. Spann heeft problemen om de bal te vangen. Zwick verovert de bal door een tackle van achteren. Zwick haalt uit met een fantastische trap. Steele werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Alsman speelt de bal door. Coulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Strickland is nu in balbezit. Coulter onderschept slim de pass. Coulter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Eldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsman onderschept slim de pass. Alsman geeft een lange en hoge pass. Mapp rent richting de bal. Mapp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Zwick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Finley komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayside Vandals 37%, Rabid Nuggets 63%.
Wayside Vandals - Rabid Nuggets 1:0

58e minuut.
Klungelig pakt Coulter de bal. Strickland is nu in balbezit. Mapp is nu in balbezit. Coulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ulrich passt de bal met de wreef. Coulter rent richting de bal. Strickland is nu in balbezit. Coulter onderschept slim de pass. Coulter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Mondale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eldridge speelt de bal door. Finley rent richting de bal. Finley draait met de bal, schiet en ... Steele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Vandals - Rabid Nuggets 2:0

77e minuut.
Bowling is nu in balbezit. Finley onderschept slim de pass. Finley passt de bal met de wreef. Eldridge rent richting de bal. Eldridge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Workman passt de bal zonder na te denken. Powell rent richting de bal. Powell passt de bal in één keer door. Eldridge is nu in balbezit. Eldridge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Finley rent richting de bal. Finley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Vandals - Rabid Nuggets 3:0

83e minuut.
Mondale speelt de bal door. Eldridge is nu in balbezit. Finley bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldridge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayside Vandals 32%, Rabid Nuggets 68%.
Wayside Vandals - Rabid Nuggets 3:0