Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Quakers Infamous Tornado
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bundy kopt de bal weg. Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker met een sublieme pass. Crawford rent richting de bal. Crawford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Quakers - Infamous Tornado 1:0

27e minuut.
Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Oldham rent richting de bal. Emerson rent richting de bal. Oldham verovert de bal door een tackle van achteren. Oldham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Quakers 55%, Infamous Tornado 45%.
Gallant Quakers - Infamous Tornado 1:0

52e minuut.
Oldham rent richting de bal. McArthur onderschept slim de pass. McArthur speelt de bal door. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Spencer is nu in balbezit. Pearl onderschept slim de pass. Pearl geeft een hoge lob. Keen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Oldham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen passt de bal in één keer door. Dunseth is nu in balbezit. Dunseth passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Quakers - Infamous Tornado 1:1

81e minuut.
Woodworth kopt de bal weg. Trigg is nu in balbezit. Trigg met een sublieme pass. Smock rent richting de bal. Smock haalt uit met een fantastische trap. Wagenfuhr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Quakers - Infamous Tornado 1:2

88e minuut.
Trigg is nu in balbezit. Trigg passt de bal zonder na te denken. Dunseth rent richting de bal. Smock is nu in balbezit. Smock haalt uit met een fantastische trap. Wagenfuhr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Quakers 48%, Infamous Tornado 52%.
Gallant Quakers - Infamous Tornado 1:2