Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Timberwolves Infamous Titans
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


19e minuut.
Hoak met een sublieme pass. Conner bereikt de bal nog maar net als eerste. Conner passt de bal in één keer door. Carlstedt is nu in balbezit. Carlstedt draait met de bal, schiet en ... Wegner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Camic probeert de bal aan de voet te houden. Afrikka is nu in balbezit. Afrikka met een sublieme pass. Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fay rent richting de bal. Banda onderschept slim de pass. Banda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pierce de bal. Pierce draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
McCain speelt de bal door. Owsley is nu in balbezit. Carlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Fay is nu in balbezit. Fay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Timberwolves 53%, Infamous Titans 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Western Timberwolves - Infamous Titans 0:0

48e minuut.
Emerson is nu in balbezit. Doubtfire onderschept slim de pass. Doubtfire passt de bal zonder na te denken. Pierce rent richting de bal. Pierce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Camic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nixon komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Doubtfire passt de bal zonder na te denken. Nixon speelt de bal door. Grace bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce is nu in balbezit. Pierce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ulrich onderschept slim de pass. Ulrich speelt de bal door. Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce schiet op doel. Franchino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Timberwolves - Infamous Titans 1:0

89e minuut.
Myers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fay rent richting de bal. Afrikka begaat een overtreding. Afrikka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Timberwolves 48%, Infamous Titans 52%.
Western Timberwolves - Infamous Titans 1:0