Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Eagles Bluegrass Suns
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Hahnemann onderschept slim de pass. Capano begaat een overtreding. Hahnemann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lochrie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tarley kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonds de bal. Caution is nu in balbezit. Caution haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Emerson met een sublieme pass. Cook rent richting de bal. Cook passt de bal zonder na te denken. Caution bereikt de bal nog maar net als eerste. Caution schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Redford met de inworp. Emerson is nu in balbezit. Emerson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ambersley de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Capano passt de bal zonder na te denken. Ledford bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett is nu in balbezit. Ledford verovert de bal door een tackle van achteren. Ledford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Eagles - Bluegrass Suns 1:0

13e minuut.
Emerson speelt de bal door. Daar is Whitham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitham speelt de bal door. Ledford rent richting de bal. Ledford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Eagles - Bluegrass Suns 2:0

14e minuut.
Issel rent richting de bal. Issel passt de bal in één keer door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford verovert de bal door een tackle van achteren. Ledford draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Redford heeft problemen om de bal te vangen. Lochrie is nu in balbezit. Met opzet legt Redford zijn tegenspeler op de grond. Redford krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Hahnemann geeft de bal voor. Redford kopt de bal weg. Bonds heeft problemen om de bal te vangen. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Tarley bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarley passt de bal zonder na te denken. Caution rent richting de bal. Caution draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Eagles - Bluegrass Suns 2:1

32e minuut.
Ledford probeert naar een medespeler te passen. Emerson heeft problemen om de bal te vangen. Caution bereikt de bal nog maar net als eerste. Caution haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Eagles - Bluegrass Suns 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Eagles 44%, Bluegrass Suns 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Eagles - Bluegrass Suns 2:2

56e minuut.
Aniston geeft een hoge lob. Inworp. Redford met de inworp. Emerson rent richting de bal. Emerson geeft een hoge lob. Adair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ledford is nu in balbezit. Ledford haalt uit met een fantastische trap. Adair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Aniston geeft een lange en hoge pass. Redford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capano probeert naar een medespeler te passen. Ledford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Adair trapt de bal weg van het doel. Capano kopt de bal weg. Klungelig pakt Emerson de bal. Ledford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tarley geeft een hoge lob. Bonds probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zesdorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Eagles - Bluegrass Suns 2:3

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambersley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Cook geeft een lange en hoge pass. Caution springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tarley geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Detter de bal onder controle te krijgen. Lochrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Money geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarley met een snelle inworp. Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann haalt uit met een fantastische trap. Lefferts bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
United Eagles - Bluegrass Suns 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Eagles 47%, Bluegrass Suns 53%.
United Eagles - Bluegrass Suns 2:4