Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secret Juggernauts Magic Freedom
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Eastwood geeft een hoge lob. Trigg kopt de bal weg. Rich heeft problemen om de bal te vangen. Hemple rent richting de bal. Hemple draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Juggernauts - Magic Freedom 1:0

11e minuut.
Trigg geeft de bal voor. Everall kopt de bal weg. Vercollone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Juggernauts - Magic Freedom 2:0

21e minuut.
Pugmire geeft een hoge lob. O`Shea kopt de bal weg. Klungelig pakt Dorman de bal. Pope rent richting de bal. Pope draait met de bal, schiet en ... Boyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Juggernauts - Magic Freedom 2:1

37e minuut.
Pugmire rent richting de bal. Rich verovert de bal door een tackle van achteren. Rich passt de bal in één keer door. Hemple rent richting de bal. Hemple haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Eastwood geeft de bal voor. Inworp. Cornett met een snelle inworp. Woock bereikt de bal nog maar net als eerste. Woock schiet op doel. Boyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Juggernauts 38%, Magic Freedom 62%.
Secret Juggernauts - Magic Freedom 2:1

70e minuut.
Madison verovert de bal door een tackle van achteren. Madison passt de bal in één keer door. Everall rent richting de bal. Madison is nu in balbezit. Madison haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Rich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemple is nu in balbezit. Rich is nu in balbezit. Hemple rent richting de bal. Hemple haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Woock kopt de bal weg. Garland rent richting de bal. Garland speelt de bal door. Hemple rent richting de bal. Hemple draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Juggernauts - Magic Freedom 3:1

84e minuut.
Omekanda geeft een hoge lob. Inworp. Trigg met een snelle inworp. Rich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Trigg met een snelle inworp. Pugmire is nu in balbezit. Rich verovert de bal door een tackle van achteren. Rich schiet op doel. Na een snelle pass probeert Omekanda de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Boyle de bal. Boyle met een sublieme pass. Omekanda is nu in balbezit. Hemple verovert de bal door een tackle van achteren. Hemple draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Omekanda geeft een hoge lob. Inworp. Trigg met de inworp. Rich kan de bal niet met de borst controleren. Rich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Juggernauts 32%, Magic Freedom 68%.
Secret Juggernauts - Magic Freedom 3:1