Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secret Juggernauts Glorious Rebels
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunseth onderschept slim de pass. Dunseth geeft een lange en hoge pass. Upton rent richting de bal. Upton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Juggernauts - Glorious Rebels 0:1

24e minuut.
Vercollone bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercollone geeft een hoge lob. Hemple rent richting de bal. Hemple haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Secret Juggernauts - Glorious Rebels 1:1

33e minuut.
Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland geeft een lange en hoge pass. Madison speelt de bal door. Hemple rent richting de bal. Hemple draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Juggernauts 53%, Glorious Rebels 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Secret Juggernauts - Glorious Rebels 1:1

48e minuut.
Rich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercollone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich probeert naar een medespeler te passen. Hemple rent richting de bal. Hemple haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Silverstein met een sublieme pass. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercollone is nu in balbezit. Silverstein onderschept slim de pass. Silverstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorman is nu in balbezit. Upton onderschept slim de pass. Upton haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eastwood de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rich passt de bal met de wreef. Hemple heeft problemen om de bal te vangen. Vonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich rent richting de bal. Rich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Upton rent richting de bal. Vercollone bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ... Boyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Juggernauts - Glorious Rebels 1:2

87e minuut.
Daar is Madison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGrath is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madison. Madison krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Rich met een sublieme pass. Hemple rent richting de bal. Urban is nu in balbezit. Hemple onderschept slim de pass. Hemple haalt uit met een fantastische trap. Varholak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Juggernauts 54%, Glorious Rebels 46%.
Secret Juggernauts - Glorious Rebels 1:2