Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Eagles Magic Freedom
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Bleyenberg de bal. Ledford rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bleyenberg. Ledford raakt geblesseerd tijdens het duel. Emerson wilt de vrije trap nemen. Hunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Woock bereikt de bal nog maar net als eerste. Woock speelt de bal door. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cornett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woock is nu in balbezit. Woock passt de bal met de wreef. Pope bereikt de bal nog maar net als eerste. Pope draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Money geeft een hoge lob. Inworp. Cornett met een snelle inworp. Woock rent richting de bal. Woock geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Emerson is nu in balbezit. Pugmire rent richting de bal. Emerson onderschept slim de pass. Emerson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Eagles 44%, Magic Freedom 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Eagles - Magic Freedom 0:0

50e minuut.
Inworp. Turner met de inworp. Cornett is nu in balbezit. Cornett geeft de bal voor. Money probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Stevens passt de bal met de wreef. Bonds is nu in balbezit. Woock onderschept slim de pass. Woock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ledford haalt uit met een fantastische trap. Hunt speelt de bal door. Pope rent richting de bal. Woock is nu in balbezit. Woock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Eagles 64%, Magic Freedom 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Eagles - Magic Freedom 0:0