Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Quakers Prophetic Suns
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Lynch rent richting de bal. Dyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyson passt de bal met de wreef. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Blanding rent richting de bal. Hatfield is nu in balbezit. Welch verovert de bal door een tackle van achteren. Blanding verovert de bal door een tackle van achteren. Blanding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Welch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welch passt de bal zonder na te denken. Sosa rent richting de bal. Hudson verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Quakers - Prophetic Suns 1:0

23e minuut.
Dyson rent richting de bal. Keaton is nu in balbezit. Keaton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hudson de bal. Hudson draait met de bal, schiet en ... Stine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stine speelt de bal door. Wilkinson is nu in balbezit. Met opzet legt de la Torre zijn tegenspeler op de grond. de la Torre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Quakers 43%, Prophetic Suns 57%.
Spectacular Quakers - Prophetic Suns 1:0

74e minuut.
Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre onderschept slim de pass. de la Torre geeft de bal voor. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dunseth passt de bal in één keer door. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding is nu in balbezit. Blanding draait met de bal, schiet en ... Brann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spectacular Quakers - Prophetic Suns 1:1

82e minuut.
Lynch speelt de bal door. Dyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson is nu in balbezit. Hudson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Quakers - Prophetic Suns 2:1

88e minuut.
Ullman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullman geeft een lange en hoge pass. Wilkinson kopt de bal weg. Blanding is nu in balbezit. Blanding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Quakers 33%, Prophetic Suns 67%.
Spectacular Quakers - Prophetic Suns 2:1