Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secret Juggernauts KC Galaxy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Madison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rich geeft de bal voor. Daar is Christian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemple is nu in balbezit. Hemple haalt uit met een fantastische trap. Mapp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Juggernauts - KC Galaxy 1:0

12e minuut.
Zalinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Zalinsky geeft een lange en hoge pass. Dorman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Juggernauts 55%, KC Galaxy 45%.
Secret Juggernauts - KC Galaxy 1:0

47e minuut.
Bonseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonseu passt de bal met de wreef. Boyle rent richting de bal. Mack onderschept slim de pass. Mack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Strickland is nu in balbezit. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland probeert naar een medespeler te passen. Rich is nu in balbezit. Rich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bonseu is nu in balbezit. Bonseu met een sublieme pass. Eastwood controleert de bal met de borst. Moss rent richting de bal. Moss draait met de bal, schiet en ... Boyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Trigg probeert de bal met de borst te controleren. Trigg geeft een lange en hoge pass. Hemple kopt de bal weg. Madison is nu in balbezit. Madison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
O`Shea geeft de bal voor. Klungelig pakt Strickland de bal. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack rent richting de bal. Mack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Garland met een snelle inworp. Trigg rent richting de bal. Trigg geeft een lange en hoge pass. Hemple rent richting de bal. Hemple schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
O`Shea met de inworp. Garland controleert de bal met de borst. Garland passt de bal met de wreef. Hemple rent richting de bal. Hemple draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Madison met een snelle inworp. Rich rent richting de bal. Rich met een sublieme pass. Garland is nu in balbezit. Garland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Juggernauts 56%, KC Galaxy 44%.
Secret Juggernauts - KC Galaxy 1:0