Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.C. Cowboys Bluegrass Monsters
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Waterson met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Nichols is nu in balbezit. Nichols haalt uit met een fantastische trap. Garnett probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Conrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrad passt de bal met de wreef. Parks met een sublieme pass. Merritt rent richting de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Chapman de bal. Kreamalmeyer bokst de bal weg.

23e minuut.
Koch speelt de bal door. Nichols rent richting de bal. Garnett is nu in balbezit. Nichols verovert de bal door een tackle van achteren. Nichols haalt uit met een fantastische trap. Paal! Garnett geeft de bal voor. Cassar rent richting de bal. Chapman begaat een overtreding. Chapman krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cassar raakt geblesseerd tijdens het duel. Ching met een snel genomen vrije trap. Jolie heeft problemen om de bal te vangen. Ives is nu in balbezit. Nichols onderschept slim de pass. Nichols draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Koch is nu in balbezit. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Parks verovert de bal door een tackle van achteren. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Parnham met de inworp. Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Koch moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Koch schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Ripken rent richting de bal. Parnham verovert de bal door een tackle van achteren. Parnham geeft een lange en hoge pass. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ching rent richting de bal. McCain verovert de bal door een tackle van achteren. McCain met een sublieme pass. Chapman is nu in balbezit. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. Cowboys 48%, Bluegrass Monsters 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D.C. Cowboys - Bluegrass Monsters 0:0

47e minuut.
Garrett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cassar rent richting de bal. Garrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman onderschept slim de pass. Chapman schiet op doel. Kreamalmeyer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. Cowboys - Bluegrass Monsters 0:1

58e minuut.
Laurent met een sublieme pass. Inworp. Parks met de inworp. Merritt rent richting de bal. Merritt geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Ripken passt de bal in één keer door. Nichols is nu in balbezit. Jolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols onderschept slim de pass. Nichols draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Garrett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McDonald komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. Cowboys 51%, Bluegrass Monsters 49%.
D.C. Cowboys - Bluegrass Monsters 0:1