Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Freedom Prophetic Suns
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Stevens is nu in balbezit. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatfield speelt de bal door. Blanding is nu in balbezit. Blanding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Margera geeft een lange en hoge pass. Bleyenberg kopt de bal weg. Pugmire rent richting de bal. Hatfield is nu in balbezit. Hatfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Freedom - Prophetic Suns 0:1

14e minuut.
Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sosa de bal onder controle te krijgen. Pope bereikt de bal nog maar net als eerste. Pope draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Woock verovert de bal door een tackle van achteren. Owsley rent richting de bal. Woock onderschept slim de pass. Pope is nu in balbezit. Pope draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic Freedom - Prophetic Suns 1:1

23e minuut.
Pope probeert de bal aan de voet te houden. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stevens. Stevens krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pugmire is nu in balbezit. Vito onderschept slim de pass. Vito geeft een lange en hoge pass. Goldstein rent richting de bal. Goldstein geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blanding probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Freedom - Prophetic Suns 1:2

43e minuut.
Everall geeft een hoge lob. Wilkinson kopt de bal weg. Vito probeert naar een medespeler te passen. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding schiet op doel. Hunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Freedom - Prophetic Suns 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Freedom 53%, Prophetic Suns 47%.
Magic Freedom - Prophetic Suns 1:3

47e minuut.
Woock verovert de bal door een tackle van achteren. Regis onderschept slim de pass. Regis probeert naar een medespeler te passen. Blanding rent richting de bal. Blanding schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Stevens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Margera met de inworp. Hatfield rent richting de bal. Hatfield geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regis met de inworp. Wilkinson rent richting de bal. Woock verovert de bal door een tackle van achteren. Woock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Regis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevens begaat een overtreding. Regis raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilkinson met een snel genomen vrije trap. Blanding is nu in balbezit. Blanding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Freedom - Prophetic Suns 1:4

63e minuut.
Turner speelt de bal door. Dyson rent richting de bal. Dyson met een sublieme pass. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding schiet op doel. Hunt bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Everall geeft een hoge lob. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Margera is nu in balbezit. Margera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Goldstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vito geeft een lange en hoge pass. Bleyenberg heeft problemen om de bal te vangen. Blanding is nu in balbezit. Blanding schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Freedom 69%, Prophetic Suns 31%.
Magic Freedom - Prophetic Suns 1:4