Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Rocks Rough Titans
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Strickland bereikt de bal nog maar net als eerste. Strickland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Larue de bal. Asner rent richting de bal. Asner draait met de bal, schiet en ... Cochran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Steinbrenner passt de bal met de wreef. Peguero rent richting de bal. Peguero speelt de bal door. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy schiet op doel. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Timberlake is nu in balbezit. Lamb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Timberlake is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Helms zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rocks - Rough Titans 1:0

13e minuut.
Hendrickson met een sublieme pass. Banda is nu in balbezit. Banda speelt de bal door. Klungelig pakt Mcathy de bal. Mcathy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Rocks - Rough Titans 2:0

30e minuut.
Daar is Asner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush is nu in balbezit. Bush schiet op doel. Larue probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Banda neemt de hoekschop. Lamb heeft problemen om de bal te vangen. Timberlake rent richting de bal. Mcathy is nu in balbezit. Mcathy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Rocks 47%, Rough Titans 53%.
Northern Rocks - Rough Titans 2:0

57e minuut.
Peguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Peguero geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Duffy de bal onder controle te krijgen. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Asner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hendrickson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asner. Hendrickson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coyle met een snel genomen vrije trap. Trott kopt de bal weg. Timberlake is nu in balbezit. Timberlake geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hendrickson passt de bal in één keer door. Helms rent richting de bal. Helms met een sublieme pass. Mcathy is nu in balbezit. Mcathy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Duffy met een sublieme pass. Coyle rent richting de bal. Coyle passt de bal in één keer door. Asner rent richting de bal. Asner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Rocks 40%, Rough Titans 60%.
Northern Rocks - Rough Titans 2:0