Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus Undertakers CF Icemen
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Archibald bereikt de bal nog maar net als eerste. Boole onderschept slim de pass. Fayette speelt de bal door. Bogans rent richting de bal. Bogans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Armour verovert de bal door een tackle van achteren. Armour passt de bal zonder na te denken. Daar is Bogans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Undertakers - CF Icemen 1:0

12e minuut.
Oates is nu in balbezit. Oates passt de bal zonder na te denken. McNaughty is nu in balbezit. Bogans rent richting de bal. Bogans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Undertakers - CF Icemen 2:0

17e minuut.
Boole kopt de bal weg. Fayette bereikt de bal nog maar net als eerste. Archibald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Archibald krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Boole verovert de bal door een tackle van achteren. Boole passt de bal zonder na te denken. Fivozinsky rent richting de bal. Sams is nu in balbezit. Sams draait met de bal, schiet en ... McNaughty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Appleby rent richting de bal. Appleby met een sublieme pass. Hayes rent richting de bal. Sams rent richting de bal. Sams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Barren geeft een lange en hoge pass. Inworp. Armour met de inworp. Fayette bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayette schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barren met een sublieme pass. Inworp. Steuck met de inworp. Armour controleert de bal met de borst. Armour geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Armour is nu in balbezit. Barren is nu in balbezit. Armour met een sublieme pass. Fayette rent richting de bal. Fayette schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus Undertakers 28%, CF Icemen 72%.
Columbus Undertakers - CF Icemen 2:0

49e minuut.
Hayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Oates onderschept slim de pass. Oates probeert naar een medespeler te passen. Bogans is nu in balbezit. Bogans draait met de bal, schiet en ... Newman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Garland speelt de bal door. Newberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Newberry passt de bal in één keer door. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Undertakers - CF Icemen 3:0

85e minuut.
McNaughty is nu in balbezit. McNaughty probeert naar een medespeler te passen. Steuck heeft problemen om de bal te vangen. Appleby is nu in balbezit. Appleby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Armour is nu in balbezit. Armour speelt de bal door. McNaughty bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans verovert de bal door een tackle van achteren. Bogans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus Undertakers 30%, CF Icemen 70%.
Columbus Undertakers - CF Icemen 3:0