Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Fire Black Rebels
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Ferguson trapt de bal weg. Bobo kopt de bal weg. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Durant is nu in balbezit. Durant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Fire - Black Rebels 0:1

27e minuut.
Parrish heeft problemen om de bal te vangen. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls met een sublieme pass. Daar is Durant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bobo kopt de bal weg. Waibel controleert de bal met de borst. Crittenden probeert naar een medespeler te passen. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Carter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubbard met een snelle inworp. Qualls is nu in balbezit. Qualls geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Quail onderschept slim de pass. Qualls rent richting de bal. Qualls passt de bal in één keer door. Durant rent richting de bal. Durant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Carter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubbard met de inworp. Qualls geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferguson de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bozeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls verovert de bal door een tackle van achteren. Qualls passt de bal met de wreef. Durant is nu in balbezit. Durant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Fire - Black Rebels 0:2

38e minuut.
Carter rent richting de bal. Hubbard verovert de bal door een tackle van achteren. Hubbard passt de bal in één keer door. Durant is nu in balbezit. Durant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jay met een harde bal richting middenveld. Ortiz geeft de bal voor. Unseld rent richting de bal. Adu verovert de bal door een tackle van achteren. Adu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Quail met een snelle inworp. Qualls kan de bal niet met de borst controleren. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls onderschept slim de pass. Qualls draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Hubbard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubbard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Waibel de bal. Durant is nu in balbezit. Durant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Fire 67%, Black Rebels 33%.
Sharp Fire - Black Rebels 0:2

50e minuut.
Qualls met een sublieme pass. Durant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis is nu in balbezit. Durant verovert de bal door een tackle van achteren. Durant haalt uit met een fantastische trap. Jay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Unseld probeert de bal aan de voet te houden. Adu is nu in balbezit. Adu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Fire - Black Rebels 1:2

61e minuut.
Quail rent richting de bal. Quail passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bozeman de bal. Durant is nu in balbezit. Durant haalt uit met een fantastische trap. Jay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Fire - Black Rebels 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Fire 50%, Black Rebels 50%.
Sharp Fire - Black Rebels 1:3