Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icy Cavaliers Black Rebels
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Jefferson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qualls onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Noyes ... Strafschop! Noyes krijgt een gele kaart. Qualls raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Qualls neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Cavaliers - Black Rebels 0:1

5e minuut.
Unseld trapt de bal weg. Crittenden controleert de bal met de borst. Crittenden speelt de bal door. Durant bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant schiet op doel. Maynard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zahn met de inworp. Crittenden bereikt de bal nog maar net als eerste. Crittenden geeft een hoge lob. Durant is nu in balbezit. Durant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Cavaliers - Black Rebels 0:2

16e minuut.
Bias bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls passt de bal met de wreef. Durant rent richting de bal. Durant haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Reis rent richting de bal. Rose begaat een overtreding. Reis raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durant rent richting de bal. Durant draait met de bal, schiet en ... Maynard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bias rent richting de bal. Qualls verovert de bal door een tackle van achteren. Qualls speelt de bal door. Durant is nu in balbezit. Durant draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Cavaliers - Black Rebels 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icy Cavaliers 72%, Black Rebels 28%.
Icy Cavaliers - Black Rebels 0:3

52e minuut.
Sheen rent richting de bal. Reis begaat een overtreding. Sheen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bias met een snel genomen vrije trap. Key rent richting de bal. Key haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Reis rent richting de bal. Qualls rent richting de bal. Qualls met een sublieme pass. Durant is nu in balbezit. Durant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Crittenden met een snelle inworp. Quail bereikt de bal nog maar net als eerste. Quail passt de bal zonder na te denken. Zahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahn geeft de bal voor. Maynard bokst de bal weg. Durant rent richting de bal. Durant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Cavaliers - Black Rebels 0:4

79e minuut.
Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra geeft een hoge lob. McCreary kopt de bal weg. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icy Cavaliers 56%, Black Rebels 44%.
Icy Cavaliers - Black Rebels 0:4