Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insolent Argonauts Icy Kings
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen average


8e minuut.
Christopher speelt de bal door. Garfield rent richting de bal. Garfield passt de bal in één keer door. Depp is nu in balbezit. Depp schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Christopher rent richting de bal. Cohen onderschept slim de pass. Cohen speelt de bal door. Zito is nu in balbezit. Zito schiet op doel. Wilson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Garfield is nu in balbezit. Everall verovert de bal door een tackle van achteren. Everall met een sublieme pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Christopher speelt de bal door. Garfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Garfield speelt de bal door. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Depp verovert de bal door een tackle van achteren. Garfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ... Travis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Argonauts - Icy Kings 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Argonauts 58%, Icy Kings 42%.
Insolent Argonauts - Icy Kings 0:1

46e minuut.
Collins met de inworp. Garfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Everall begaat een overtreding. Everall krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Hopewell met de inworp. Everall probeert naar een medespeler te passen. Gladney is nu in balbezit. Depp verovert de bal door een tackle van achteren. Depp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Reed raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marley komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Garfield is nu in balbezit. Everall verovert de bal door een tackle van achteren. Everall passt de bal zonder na te denken. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Menifee is nu in balbezit. Shultis is nu in balbezit. Menifee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shultis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shultis kan niet meer verder spelen. Ashe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Argonauts 50%, Icy Kings 50%.
Insolent Argonauts - Icy Kings 0:1