Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insolent Argonauts CF Panthers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Everall passt de bal zonder na te denken. Zito is nu in balbezit. Zito passt de bal zonder na te denken. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Argonauts - CF Panthers 1:0

26e minuut.
Zito met een sublieme pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peercy rent richting de bal. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Becker rent richting de bal. Zito verovert de bal door een tackle van achteren. Zito passt de bal zonder na te denken. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap. Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Zito onderschept slim de pass. Zito passt de bal zonder na te denken. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen onderschept slim de pass. Cohen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Argonauts 43%, CF Panthers 57%.
Insolent Argonauts - CF Panthers 1:0

47e minuut.
Talley geeft de bal voor. Delgado met een sublieme pass. Youngman kan de bal niet met de borst controleren. Talley is nu in balbezit. Talley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Argonauts - CF Panthers 2:0

53e minuut.
Peercy is nu in balbezit. Zito verovert de bal door een tackle van achteren. Zito met een sublieme pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ashe onderschept slim de pass. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peercy. Zito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Everall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Yarbrough de bal. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito speelt de bal door. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel. Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ashe onderschept slim de pass. Becker begaat een overtreding. Ashe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ashe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Talley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ashe met een sublieme pass. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis geeft de bal voor. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel. Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Argonauts 35%, CF Panthers 65%.
Insolent Argonauts - CF Panthers 2:0