Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTD Heat Western Burn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Reese passt de bal in één keer door. Kirkland bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenfuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenfuhr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell geeft de bal voor. Patrick kopt de bal weg. Furman probeert de bal met de borst te controleren. Furman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Obama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moody bereikt de bal nog maar net als eerste. Moody passt de bal met de wreef. Daar is Kenney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenney haalt uit met een fantastische trap. Martino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Heat 50%, Western Burn 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UTD Heat - Western Burn 0:0

52e minuut.
Keller rent richting de bal. Reese verovert de bal door een tackle van achteren. Reese passt de bal met de wreef. Moody bereikt de bal nog maar net als eerste. Moody draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Selolwane geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Martino trapt de bal weg. Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Selolwane geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Clay kopt de bal weg. Reese rent richting de bal. Wagenfuhr onderschept slim de pass. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Heat 52%, Western Burn 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UTD Heat - Western Burn 0:0