Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Colonels Port Tornado
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
O`Shea is nu in balbezit. Bean verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. O`Shea rent richting de bal. O`Shea schiet op doel. Burton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Roner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curry bereikt de bal nog maar net als eerste. Curry geeft een hoge lob. Polak rent richting de bal. Polak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Head geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roner met een snelle inworp. Daar is Curry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curry geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Norris geeft een hoge lob. Brooks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne verovert de bal door een tackle van achteren. Wayne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Colonels 49%, Port Tornado 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Colonels - Port Tornado 0:0

57e minuut.
Bell met een sublieme pass. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter passt de bal in één keer door. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Head rent richting de bal. Head geeft een hoge lob. Moore is nu in balbezit. O`Shea verovert de bal door een tackle van achteren. O`Shea draait met de bal, schiet en ... Burton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea draait met de bal, schiet en ... Burton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Steuck met een harde bal richting middenveld. Bell kopt de bal weg. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Hunter rent richting de bal. Hunter passt de bal in één keer door. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moore de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Steuck speelt de bal door. O`Shea kopt de bal weg. Head is nu in balbezit. Roner onderschept slim de pass. Roner geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McKee de bal. O`Shea rent richting de bal. O`Shea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Colonels - Port Tornado 0:1

77e minuut.
Moore geeft een lange en hoge pass. Inworp. Margera met een snelle inworp. Hunter rent richting de bal. Hunter geeft de bal voor. Paal! Burton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Colonels - Port Tornado 0:2

78e minuut.
Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks onderschept slim de pass. Brooks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Tubbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brooks is nu in balbezit. Curry rent richting de bal. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
McKee passt de bal zonder na te denken. Brooks rent richting de bal. Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Curry verovert de bal door een tackle van achteren. Curry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Colonels - Port Tornado 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Colonels 40%, Port Tornado 60%.
Shameful Colonels - Port Tornado 1:2