Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Bulls AC Rocks
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Strickland speelt de bal door. Schayes rent richting de bal. Elkins onderschept slim de pass. Elkins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Talisman speelt de bal door. Klungelig pakt Seikaly de bal. Elkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkins schiet op doel. Schayes probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzelac zal de hoekschop nemen. Bruce rent richting de bal. Bruce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kessler rent richting de bal. Bronner is nu in balbezit. Bronner passt de bal zonder na te denken. Elkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
MacLean speelt de bal door. Elkins probeert de bal aan de voet te houden. Waibel rent richting de bal. McNaughty bereikt de bal nog maar net als eerste. McNaughty draait met de bal, schiet en ... Ring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Bulls - AC Rocks 1:0

24e minuut.
Strickland onderschept slim de pass. Strickland met een sublieme pass. Klungelig pakt Waibel de bal. Travis onderschept slim de pass. Travis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Uzelac rent richting de bal. Uzelac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkins haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schayes de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Talisman probeert naar een medespeler te passen. Elkins rent richting de bal. Elkins passt de bal in één keer door. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Bulls 68%, AC Rocks 32%.
Eastern Bulls - AC Rocks 1:0

58e minuut.
McNaughty passt de bal in één keer door. Kozar rent richting de bal. Kozar passt de bal zonder na te denken. Travis rent richting de bal. Travis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Uzelac passt de bal zonder na te denken. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner passt de bal met de wreef. Elkins is nu in balbezit. Elkins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Bulls 57%, AC Rocks 43%.
Eastern Bulls - AC Rocks 1:0