Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:14
  • Competitiewedstrijd: League IV 15
  • Stadion: FC Pigs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1700
FC Pigs D.C. Bears
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Floyd passt de bal zonder na te denken. Yarbrough is nu in balbezit. Yarbrough passt de bal met de wreef. Frazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pigs - D.C. Bears 1:0

6e minuut.
Whittaker met een sublieme pass. Woodson rent richting de bal. Frazier onderschept slim de pass. Frazier heeft problemen om de bal te vangen. Frazier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Floyd passt de bal met de wreef. Frazier is nu in balbezit. Cornett onderschept slim de pass. Coleman verovert de bal door een tackle van achteren. Coleman haalt uit met een fantastische trap. Milburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker schiet op doel. Clinton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pigs - D.C. Bears 1:1

19e minuut.
Byrd probeert naar een medespeler te passen. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman probeert naar een medespeler te passen. Baker heeft problemen om de bal te vangen. Baker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ingels geeft de bal voor. Floyd probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Byrd de bal onder controle te krijgen. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Floyd controleert de bal met de borst. Floyd probeert naar een medespeler te passen. Baker is nu in balbezit. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bogan geeft een lange en hoge pass. Guevara is nu in balbezit. Brewster schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Brewster moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brewster schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion geeft een lange en hoge pass. Daar is Ingels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pigs 48%, D.C. Bears 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pigs - D.C. Bears 1:1

60e minuut.
Coleman onderschept slim de pass. Coleman speelt de bal door. Bogan heeft problemen om de bal te vangen. Frazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingels verovert de bal door een tackle van achteren. Ingels passt de bal met de wreef. Frazier rent richting de bal. Frazier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. Floyd rent richting de bal. Floyd speelt de bal door. Frazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pigs 59%, D.C. Bears 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pigs - D.C. Bears 1:1