Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Indians FC Chinook
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Xander is nu in balbezit. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Xander onderschept slim de pass. Xander haalt uit met een fantastische trap. Van Buren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Indians - FC Chinook 1:0

14e minuut.
Michaels met een snelle inworp. Bonds speelt de bal door. Lawson is nu in balbezit. Xander verovert de bal door een tackle van achteren. Xander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler onderschept slim de pass. Butler passt de bal met de wreef. MacLean is nu in balbezit. MacLean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Godfrey passt de bal met de wreef. Gillispie rent richting de bal. Xander rent richting de bal. Xander schiet op doel. Van Buren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gillispie rent richting de bal. Gillispie passt de bal zonder na te denken. Arthur is nu in balbezit. Xander verovert de bal door een tackle van achteren. Xander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Indians - FC Chinook 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Indians 58%, FC Chinook 42%.
Calm Indians - FC Chinook 2:0

75e minuut.
Wells met een harde bal richting middenveld. Gillispie kopt de bal weg. Bonds heeft problemen om de bal te vangen. MacLean rent richting de bal. MacLean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Indians 52%, FC Chinook 48%.
Calm Indians - FC Chinook 2:0