Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Slashers AS Juggernauts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kuykendall verovert de bal door een tackle van achteren. Kuykendall met een sublieme pass. Swanson rent richting de bal. Swanson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - AS Juggernauts 1:0

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Zolman de bal onder controle te krijgen. Adair is nu in balbezit. Adair passt de bal zonder na te denken. Blanding is nu in balbezit. Blanding draait met de bal, schiet en ... Hubbard bokst de bal weg.

8e minuut.
Zolman geeft een hoge lob. Daar is Swanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Swanson verovert de bal door een tackle van achteren. Swanson schiet op doel. Merritt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Koester rent richting de bal. Izzard verovert de bal door een tackle van achteren. Izzard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Swanson de bal. Swanson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

27e minuut.
Coolidge geeft een lange en hoge pass. Blanding rent richting de bal. Blakeman rent richting de bal. Bickford verovert de bal door een tackle van achteren. Bickford schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Swanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard is nu in balbezit. Izzard passt de bal met de wreef. Swanson rent richting de bal. Swanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - AS Juggernauts 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Slashers 60%, AS Juggernauts 40%.
Great Slashers - AS Juggernauts 2:0

47e minuut.
Coolidge passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bickford de bal. Bickford met een sublieme pass. Blanding rent richting de bal. Blanding draait met de bal, schiet en ... Hubbard bokst de bal weg.

54e minuut.
Hubbard met een sublieme pass. Koester kopt de bal weg. Bickford bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding rent richting de bal. Blanding draait met de bal, schiet en ... Hubbard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rutter geeft een lange en hoge pass. Koester kopt de bal weg. Blanding is nu in balbezit. Blanding schiet op doel. Hubbard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - AS Juggernauts 2:1

67e minuut.
Adair met een sublieme pass. Koester is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izzard. Izzard krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard passt de bal in één keer door. Swanson is nu in balbezit. Swanson schiet op doel. Merritt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - AS Juggernauts 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Slashers 50%, AS Juggernauts 50%.
Great Slashers - AS Juggernauts 3:1