Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheerful Bobcats CD Grizzlies
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Judd de bal onder controle te krijgen. Kecker is nu in balbezit. Kennedy begaat een overtreding. Kennedy krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Izzo rent richting de bal. Oughton is nu in balbezit. White onderschept slim de pass. White schiet op doel. Paal! Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo haalt uit met een fantastische trap. Worthington maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheerful Bobcats - CD Grizzlies 0:1

11e minuut.
Redd onderschept slim de pass. Redd geeft een hoge lob. Daar is Waterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
White rent richting de bal. Izzo rent richting de bal. Suarez rent richting de bal. Kennedy rent richting de bal. Kennedy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Vaughn geeft een hoge lob. Inworp. Kennedy met een snelle inworp. Daar is White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. White schiet op doel. Worthington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Atwell geeft een hoge lob. Leno kopt de bal weg. Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waterson is nu in balbezit. Brewster rent richting de bal. Waterson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waterson krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Trembly met een sublieme pass. Izzo is nu in balbezit. Suarez is nu in balbezit. Izzo onderschept slim de pass. Izzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheerful Bobcats 47%, CD Grizzlies 53%.
Cheerful Bobcats - CD Grizzlies 0:1

60e minuut.
Judd passt de bal in één keer door. Atwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheadle bereikt de bal nog maar net als eerste. Judd verovert de bal door een tackle van achteren. Judd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Leno rent richting de bal. Kennedy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leno raakt geblesseerd tijdens het duel. Leno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Judd kopt de bal weg. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sackett met een sublieme pass. Waterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterson speelt de bal door. Daar is Izzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Redd passt de bal zonder na te denken. Cheadle rent richting de bal. Cheadle passt de bal met de wreef. Izzo rent richting de bal. Izzo schiet op doel. Worthington bokst de bal weg.

89e minuut.
Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheadle rent richting de bal. Suarez maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Suarez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Suarez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheerful Bobcats 55%, CD Grizzlies 45%.
Cheerful Bobcats - CD Grizzlies 0:1