Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Apaches CD Grizzlies
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kennedy rent richting de bal. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy maakt een afschuwelijke overtreding. Kennedy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Ball geeft een lange en hoge pass. Singer bereikt de bal nog maar net als eerste. Singer geeft een lange en hoge pass. Vaca rent richting de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaels is nu in balbezit. Izzo onderschept slim de pass. Izzo draait met de bal, schiet en ... Levesque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rock rent richting de bal. Rock probeert naar een medespeler te passen. Vaca rent richting de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ... Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Atwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, King zal de hoekschop nemen. Vaca krijgt zijn hoofd ertegen. Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vaca rent richting de bal. Redd onderschept slim de pass. McCarthey onderschept slim de pass. Vaca rent richting de bal. Vaca schiet op doel. Torre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Klungelig pakt Oughton de bal. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. White onderschept slim de pass. White schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
White speelt de bal door. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oughton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oughton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Apaches 56%, CD Grizzlies 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferocious Apaches - CD Grizzlies 0:0

59e minuut.
White kopt de bal weg. McCarthey is nu in balbezit. McCarthey passt de bal in één keer door. Vaca is nu in balbezit. Vaca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Atwell probeert de bal aan de voet te houden. McCarthey rent richting de bal. McCarthey draait met de bal, schiet en ... Atwell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Apaches - CD Grizzlies 1:0

63e minuut.
White probeert naar een medespeler te passen. Izzo heeft problemen om de bal te vangen. Michaels is nu in balbezit. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
John verovert de bal door een tackle van achteren. John probeert naar een medespeler te passen. McCarthey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Singer geeft een lange en hoge pass. Rock heeft problemen om de bal te vangen. Redd geeft een lange en hoge pass. Izzo rent richting de bal. Izzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Apaches 63%, CD Grizzlies 37%.
Ferocious Apaches - CD Grizzlies 1:0