Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonder Vandals D.C. Bears
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Waterson passt de bal met de wreef. Gomez is nu in balbezit. Gomez met een sublieme pass. Redford rent richting de bal. Redford schiet op doel. Milburn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Walsh is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker rent richting de bal. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonder Vandals - D.C. Bears 0:1

28e minuut.
Daar is Pierce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornett. Pierce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pierce met een snel genomen vrije trap. Redford is nu in balbezit. Redford haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gomez geeft de bal voor. Klungelig pakt Brantley de bal. Redford bereikt de bal nog maar net als eerste. Redford schiet op doel. Milburn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonder Vandals 42%, D.C. Bears 58%.
Wonder Vandals - D.C. Bears 0:1

49e minuut.
Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Redford is nu in balbezit. Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Redford onderschept slim de pass. Redford haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wonder Vandals - D.C. Bears 1:1

57e minuut.
Brantley neemt vlug de vrije trap. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Pierce rent richting de bal. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Holton met een sublieme pass. Redford bereikt de bal nog maar net als eerste. Redford draait met de bal, schiet en ... Milburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonder Vandals 47%, D.C. Bears 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wonder Vandals - D.C. Bears 1:1