Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Apaches Secret Pigs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dawson speelt de bal door. Jameson rent richting de bal. King tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jameson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jameson kan niet meer verder spelen. Whittington komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Kearns kan de bal niet met de borst controleren. Rock speelt de bal door. Trembly heeft problemen om de bal te vangen. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Breckinridge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Adcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens onderschept slim de pass. Owens speelt de bal door. Adcock rent richting de bal. Adcock draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Singer speelt de bal door. Vaca is nu in balbezit. Adcock verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthey is nu in balbezit. McCarthey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Apaches - Secret Pigs 1:0

42e minuut.
Adcock is nu in balbezit. Adcock passt de bal met de wreef. Wade probeert naar een medespeler te passen. Adcock is nu in balbezit. Adcock draait met de bal, schiet en ... Levesque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ferocious Apaches - Secret Pigs 1:1

45e minuut.
Singer speelt de bal door. Rock rent richting de bal. Rock passt de bal in één keer door. Vaca is nu in balbezit. Vaca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Apaches 47%, Secret Pigs 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferocious Apaches - Secret Pigs 1:1

51e minuut.
Singer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adcock rent richting de bal. Adcock passt de bal zonder na te denken. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Wade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Singer bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthey met een sublieme pass. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ... Breckinridge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McCain trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oughton met de inworp. Rock geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Myernick is nu in balbezit. Myernick geeft een hoge lob. Broker kopt de bal weg. Adcock is nu in balbezit. Adcock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Singer geeft een hoge lob. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. McCain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McCain krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Apaches 56%, Secret Pigs 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferocious Apaches - Secret Pigs 1:1