Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superb Nuggets Horrible Juggernauts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Cole passt de bal zonder na te denken. Alcott rent richting de bal. Alcott speelt de bal door. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball rent richting de bal. Ball heeft problemen om de bal te vangen. Ball schiet op doel. Proctor bokst de bal weg.

18e minuut.
Hammes is nu in balbezit. Hammes geeft de bal voor. Inworp. Cosby met de inworp. Napier geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Napier is nu in balbezit. Zulu verovert de bal door een tackle van achteren. Zulu probeert naar een medespeler te passen. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Napier onderschept slim de pass. Napier met een sublieme pass. Pascal is nu in balbezit. Ball onderschept slim de pass. Ball draait met de bal, schiet en ... Proctor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pascal met een snelle inworp. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell geeft de bal voor. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel. Trigg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Nuggets 46%, Horrible Juggernauts 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Superb Nuggets - Horrible Juggernauts 0:0

48e minuut.
Vagenas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cole met de inworp. Alford rent richting de bal. Alford geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Worthen rent richting de bal. Ball verovert de bal door een tackle van achteren. Ball haalt uit met een fantastische trap. Proctor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Nuggets - Horrible Juggernauts 1:0

66e minuut.
Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Cole tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cole krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Benton verovert de bal door een tackle van achteren. Benton speelt de bal door. Alcott rent richting de bal. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zulu met een sublieme pass. Jefferson rent richting de bal. Winfrey probeert naar een medespeler te passen. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cole probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ball de bal. Russell rent richting de bal. Ball verovert de bal door een tackle van achteren. Ball draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Pascal de bal. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell passt de bal in één keer door. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel. Trigg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Carpenter probeert de bal aan de voet te houden. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jefferson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alcott legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Superb Nuggets - Horrible Juggernauts 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Nuggets 44%, Horrible Juggernauts 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Superb Nuggets - Horrible Juggernauts 1:1