Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Superstars Mysterious Earthquakes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Phelps geeft een hoge lob. Rondo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pohlman. Pohlman krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Abrams met een snelle inworp. Parnham probeert naar een medespeler te passen. Phelps bereikt de bal nog maar net als eerste. Phelps geeft een hoge lob. Rondo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cila probeert de bal aan de voet te houden. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Parnham probeert de bal aan de voet te houden. Newsome is nu in balbezit. Parnham verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs rent richting de bal. Tubbs schiet op doel. Funkhouser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decker met een snelle inworp. Parnham is nu in balbezit. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frost is nu in balbezit. Frost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Superstars - Mysterious Earthquakes 0:1

33e minuut.
Inworp. Abrams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnham draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wright de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Superstars 59%, Mysterious Earthquakes 41%.
Steel Superstars - Mysterious Earthquakes 0:1

53e minuut.
Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlman passt de bal met de wreef. Frost rent richting de bal. Frost haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Armour met een snelle inworp. Klungelig pakt Pohlman de bal. Pohlman speelt de bal door. Frost is nu in balbezit. Frost haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
McKenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. McKenzie passt de bal zonder na te denken. Parnham speelt de bal door. Tubbs rent richting de bal. Tubbs draait met de bal, schiet en ... Funkhouser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
McKenzie geeft de bal voor. Coburn kopt de bal weg. Newsome probeert de bal met de borst te controleren. Parnham is nu in balbezit. Parnham geeft een lange en hoge pass. Paal!

79e minuut.
Wright met een sublieme pass. Newsome rent richting de bal. Newsome speelt de bal door. Frost rent richting de bal. Frost draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Superstars - Mysterious Earthquakes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Superstars 54%, Mysterious Earthquakes 46%.
Steel Superstars - Mysterious Earthquakes 0:2