Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympus Icemen Hard Argonauts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlow rent richting de bal. Met opzet legt Best zijn tegenspeler op de grond. Best krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Harlow raakt geblesseerd tijdens het duel. Harlow met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Emerson de bal. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Parks rent richting de bal. Parks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent geeft een hoge lob. Parks kopt de bal weg. Unitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Unitas schiet op doel. Newman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bell heeft problemen om de bal te vangen. Bell geeft een hoge lob. Inworp. Laurent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobbie geeft een lange en hoge pass. Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus Icemen 54%, Hard Argonauts 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympus Icemen - Hard Argonauts 0:0

47e minuut.
McArthur passt de bal in één keer door. Best is nu in balbezit. Best speelt de bal door. Unitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Unitas haalt uit met een fantastische trap. Newman bokst de bal weg.

57e minuut.
Dobbie probeert naar een medespeler te passen. McCartney is nu in balbezit. Quevedo onderschept slim de pass. Dobbie onderschept slim de pass. Dobbie schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Letterman met de inworp. Harlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlow speelt de bal door. McArthur probeert naar een medespeler te passen. Letterman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Emerson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parks rent richting de bal. Parks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Harlow is nu in balbezit. McArthur verovert de bal door een tackle van achteren. McArthur speelt de bal door. Letterman is nu in balbezit. Letterman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hess is nu in balbezit. Hess probeert naar een medespeler te passen. Harlow rent richting de bal. McCartney verovert de bal door een tackle van achteren. McCartney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Best is nu in balbezit. Parks onderschept slim de pass. Parks passt de bal zonder na te denken. Unitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Unitas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympus Icemen 51%, Hard Argonauts 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympus Icemen - Hard Argonauts 0:0