Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highland Dogs Eastern Thorns
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Funkhouser verovert de bal door een tackle van achteren. Funkhouser probeert naar een medespeler te passen. Wyler rent richting de bal. Wyler schiet op doel. Wegner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Dogs - Eastern Thorns 0:1

29e minuut.
Bonner is nu in balbezit. Inworp. Stewart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Clark geeft een hoge lob. Ara kopt de bal weg. Daar is Bonner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyler is nu in balbezit. Wyler schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. McKee verovert de bal door een tackle van achteren. McKee met een sublieme pass. Wyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Dogs 50%, Eastern Thorns 50%.
Highland Dogs - Eastern Thorns 0:1

53e minuut.
Ara geeft de bal voor. Keene is nu in balbezit. Funkhouser geeft een hoge lob. Divine is nu in balbezit. Divine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt McKee de bal. McKee geeft een lange en hoge pass. Sandburg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyler rent richting de bal. Wyler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf speelt de bal door. Wyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
McKee rent richting de bal. McKee speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clark met de inworp. Keene geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highland Dogs - Eastern Thorns 1:1

86e minuut.
Wyler is nu in balbezit. Wyler speelt de bal door. McKee rent richting de bal. McKee geeft de bal voor. Wemer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stewart kopt de bal weg. Klungelig pakt Menifee de bal. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf haalt uit met een fantastische trap. Wegner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Dogs - Eastern Thorns 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Dogs 35%, Eastern Thorns 65%.
Highland Dogs - Eastern Thorns 1:2