Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrifying Moons Northern Cowboys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Mesko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Qualls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qualls passt de bal zonder na te denken. Mesko rent richting de bal. Mesko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Scott passt de bal met de wreef. Qualls rent richting de bal. Mesko rent richting de bal. Qualls rent richting de bal. Qualls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Moons - Northern Cowboys 1:0

11e minuut.
Pattison rent richting de bal. Mesko onderschept slim de pass. Mesko passt de bal zonder na te denken. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Moons - Northern Cowboys 2:0

22e minuut.
Westwood is nu in balbezit. Baker onderschept slim de pass. Baker speelt de bal door. Mesko rent richting de bal. Mesko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko rent richting de bal. Qualls is nu in balbezit. Mesko is nu in balbezit. Mesko draait met de bal, schiet en ... Scott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Scott controleert de bal met de borst. Pattison rent richting de bal. Scott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pattison wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Moons 47%, Northern Cowboys 53%.
Terrifying Moons - Northern Cowboys 2:0

47e minuut.
Morman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody verovert de bal door een tackle van achteren. Cody probeert naar een medespeler te passen. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls haalt uit met een fantastische trap. Scott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Westwood verovert de bal door een tackle van achteren. Westwood geeft een lange en hoge pass. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott speelt de bal door. Cody geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Moons - Northern Cowboys 3:0

77e minuut.
Mahoney met een sublieme pass. Alborn probeert de bal aan de voet te houden. Mahoney begaat een overtreding. Mahoney krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Morman geeft een lange en hoge pass. Mahoney rent richting de bal. Mahoney probeert naar een medespeler te passen. Letterman is nu in balbezit. Letterman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Alborn passt de bal in één keer door. Zahn rent richting de bal. Mesko begaat een overtreding. Mesko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Moons 53%, Northern Cowboys 47%.
Terrifying Moons - Northern Cowboys 3:0