Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Chinook Highland Dogs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Swenson passt de bal in één keer door. Cheney heeft problemen om de bal te vangen. Divine rent richting de bal. Swenson verovert de bal door een tackle van achteren. Swenson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Joseph de bal onder controle te krijgen. Kotschau is nu in balbezit. Kotschau schiet op doel. White probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Chinook - Highland Dogs 0:1

26e minuut.
Buchanan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonner met een snelle inworp. Keene bereikt de bal nog maar net als eerste. Keene geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Swenson is nu in balbezit. Clark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swenson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Swenson kan niet meer verder spelen. Christian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Chinook 58%, Highland Dogs 42%.
Infamous Chinook - Highland Dogs 0:1

52e minuut.
Christian passt de bal met de wreef. Sandburg speelt de bal door. Divine bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian rent richting de bal. Christian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wegner trapt de bal weg. Van Buren kopt de bal weg. Cheney bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian rent richting de bal. Christian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Van Buren is nu in balbezit. Van Buren passt de bal in één keer door. Menifee bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian onderschept slim de pass. Christian geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Chinook - Highland Dogs 1:1

65e minuut.
Divine bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian onderschept slim de pass. Christian met een sublieme pass. Klungelig pakt Cheney de bal. Cheney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Chinook - Highland Dogs 2:1

68e minuut.
Van Buren verovert de bal door een tackle van achteren. Christian rent richting de bal. Divine is nu in balbezit. Christian verovert de bal door een tackle van achteren. Christian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheney rent richting de bal. Cheney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Clark onderschept slim de pass. Clark passt de bal zonder na te denken. Van Buren rent richting de bal. Zulu verovert de bal door een tackle van achteren. Zulu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Chinook - Highland Dogs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Chinook 47%, Highland Dogs 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Chinook - Highland Dogs 2:2