Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical Warriors Super Rebels
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


42e minuut.
Daar is Sandburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capps bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepson is nu in balbezit. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roberts passt de bal in één keer door. Caldwell is nu in balbezit. Caldwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Warriors - Super Rebels 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Warriors 50%, Super Rebels 50%.
Magical Warriors - Super Rebels 1:0

52e minuut.
Atwood passt de bal zonder na te denken. Sandburg rent richting de bal. Sandburg geeft de bal voor. Bloom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloom geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold geeft de bal voor. Mercer kopt de bal weg. Capps rent richting de bal. Capps schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Atwood is nu in balbezit. Caldwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Atwood rent richting de bal. Caldwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldwell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold geeft de bal voor. Broome speelt de bal door. Capps bereikt de bal nog maar net als eerste. Capps schiet op doel. Gardner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Striker rent richting de bal. Mercer verovert de bal door een tackle van achteren. Mercer geeft een hoge lob. Capps is nu in balbezit. Capps haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Warriors 55%, Super Rebels 45%.
Magical Warriors - Super Rebels 1:0