Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Donkeys Furious Hammers
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Peercy haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Benton de bal. Benton geeft een hoge lob. Riley is nu in balbezit. Riley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Benton geeft een hoge lob. Erush kopt de bal weg. Napier is nu in balbezit. Riley verovert de bal door een tackle van achteren. Riley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Benton passt de bal in één keer door. Loughlin heeft problemen om de bal te vangen. Peercy rent richting de bal. Riley rent richting de bal. Riley schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Banda is nu in balbezit. McCormick verovert de bal door een tackle van achteren. McCormick passt de bal met de wreef. Peercy bereikt de bal nog maar net als eerste. Peercy draait met de bal, schiet en ... Barry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
McCormick geeft een lange en hoge pass. Erush geeft een lange en hoge pass. Inman probeert de bal aan de voet te houden. Peercy is nu in balbezit. Peercy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Donkeys 67%, Furious Hammers 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Donkeys - Furious Hammers 0:0

48e minuut.
Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick onderschept slim de pass. McCormick passt de bal zonder na te denken. Riley rent richting de bal. Riley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Inworp. Goos met een snelle inworp. Kay is nu in balbezit. Kay geeft een lange en hoge pass. Cook probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bonner rent richting de bal. Bonner geeft een hoge lob. Marsden heeft problemen om de bal te vangen. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Loughlin zijn tegenspeler op de grond. Inman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inman met een snel genomen vrije trap. Daar is Napier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riley rent richting de bal. Riley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Koch met een sublieme pass. Bonner is nu in balbezit. Bonner passt de bal zonder na te denken. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Donkeys - Furious Hammers 1:0

90e minuut.
Banda geeft een lange en hoge pass. Benton kopt de bal weg. McCormick kan de bal niet met de borst controleren. Bonner is nu in balbezit. Bonner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Donkeys - Furious Hammers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Donkeys 44%, Furious Hammers 56%.
FC Donkeys - Furious Hammers 2:0