Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Vandals Great Cavaliers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Maisonneuve geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wheeler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bernal rent richting de bal. Met opzet legt Hull zijn tegenspeler op de grond. Bernal raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Epps de bal. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Wheeler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guzan komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ransdell passt de bal zonder na te denken. Havlicek heeft problemen om de bal te vangen. Havlicek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bowling de bal onder controle te krijgen. Van Buren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Vandals - Great Cavaliers 0:1

20e minuut.
Sutton rent richting de bal. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutton krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bowling is nu in balbezit. Havlicek verovert de bal door een tackle van achteren. Havlicek speelt de bal door. Ransdell heeft problemen om de bal te vangen. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Bowling de bal. Havlicek rent richting de bal. Bowling onderschept slim de pass. Ransdell rent richting de bal. Ransdell schiet op doel. Van Buren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Havlicek rent richting de bal. Havlicek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Vandals - Great Cavaliers 0:2

39e minuut.
Kay met een sublieme pass. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ransdell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Vandals 48%, Great Cavaliers 52%.
Steel Vandals - Great Cavaliers 0:2

50e minuut.
Epps is nu in balbezit. Cila verovert de bal door een tackle van achteren. Cila met een sublieme pass. Ransdell rent richting de bal. Ransdell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ransdell probeert naar een medespeler te passen. Maisonneuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel. Henderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton rent richting de bal. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hull met een sublieme pass. Barton probeert naar een medespeler te passen. Daniels heeft problemen om de bal te vangen. Havlicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlicek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Vandals - Great Cavaliers 0:3

80e minuut.
Rondo onderschept slim de pass. Rondo geeft een hoge lob. Daar is Havlicek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cila is nu in balbezit. Cila geeft een lange en hoge pass. Bowling bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlicek verovert de bal door een tackle van achteren. Havlicek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Vandals - Great Cavaliers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Vandals 49%, Great Cavaliers 51%.
Steel Vandals - Great Cavaliers 0:4