Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superb Superstars Calm Pistons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Whitfield speelt de bal door. Klungelig pakt Dobbie de bal. Simms onderschept slim de pass. Whitfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield schiet op doel. Hodge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hodge met een sublieme pass. Atwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Galloway maakt een afschuwelijke overtreding. Galloway is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Atwell is nu in balbezit. Arthur onderschept slim de pass. Arthur speelt de bal door. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Whitfield geeft een hoge lob. Reese rent richting de bal. Reese geeft een hoge lob. Hanes is nu in balbezit. Hanes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Arthur rent richting de bal. Arthur passt de bal zonder na te denken. Henry heeft problemen om de bal te vangen. Sorbo rent richting de bal. Sorbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Superstars - Calm Pistons 1:0

31e minuut.
Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Norris is nu in balbezit. Met opzet legt Arthur zijn tegenspeler op de grond. Arthur krijgt een gele kaart. Norris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simms met een snel genomen vrije trap. Graham is nu in balbezit. Graham draait met de bal, schiet en ... Norris springt en kopt de bal. Patterson bokst de bal weg.

36e minuut.
McMahan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whitfield is nu in balbezit. Whitfield geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Superstars 55%, Calm Pistons 45%.
Superb Superstars - Calm Pistons 1:0

51e minuut.
Bobo rent richting de bal. Atwell verovert de bal door een tackle van achteren. Atwell speelt de bal door. Sorbo heeft problemen om de bal te vangen. Sorbo schiet op doel. De bal raakt de paal. Patterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Superstars - Calm Pistons 2:0

66e minuut.
Metcalfe geeft een lange en hoge pass. Sorbo kopt de bal weg. Prideaux controleert de bal met de borst. Atwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Atwell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Whitfield probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyle is nu in balbezit. Atwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Atwell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arthur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henry probeert naar een medespeler te passen. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Superstars - Calm Pistons 2:1

76e minuut.
Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo probeert naar een medespeler te passen. Metcalfe probeert naar een medespeler te passen. Sorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atwell is nu in balbezit. Atwell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sorbo is nu in balbezit. Atwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Atwell rent richting de bal. Atwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Superstars 48%, Calm Pistons 52%.
Superb Superstars - Calm Pistons 2:1