Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Quakers Calm Pistons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Galloway is nu in balbezit. Shelly onderschept slim de pass. Shelly met een sublieme pass. Dobbie rent richting de bal. Dobbie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zaragoza probeert naar een medespeler te passen. Whitfield rent richting de bal. Whitfield passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dobbie de bal. Dobbie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Shelly probeert naar een medespeler te passen. Hanes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owens. Owens krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Whitfield passt de bal met de wreef. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield rent richting de bal. Whitfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Galloway passt de bal met de wreef. Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owens krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Arthur geeft een lange en hoge pass. Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumo probeert naar een medespeler te passen. Dobbie kan de bal niet met de borst controleren. Dobbie schiet op doel. Magoffin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Patterson trapt de bal weg van het doel. Inworp. Quintanilla met de inworp. Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelly schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Quakers 57%, Calm Pistons 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Quakers - Calm Pistons 0:0

59e minuut.
Zaragoza is nu in balbezit. Watts is nu in balbezit. Watts probeert naar een medespeler te passen. Dobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman rent richting de bal. Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman is nu in balbezit. Letterman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Quakers 43%, Calm Pistons 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Quakers - Calm Pistons 0:0