Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrifying Foxes Peaceful Colonels
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Buell passt de bal in één keer door. Bodner is nu in balbezit. Bodner passt de bal in één keer door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Buell verovert de bal door een tackle van achteren. Vonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumbaugh onderschept slim de pass. Bodner rent richting de bal. Bodner draait met de bal, schiet en ... McNaughty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Wheeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrifying Foxes - Peaceful Colonels 1:0

22e minuut.
Bodner is nu in balbezit. Twellman verovert de bal door een tackle van achteren. Twellman passt de bal met de wreef. Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Reis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grayson is nu in balbezit. Grayson schiet op doel. McCants werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Twellman probeert de bal aan de voet te houden. Horn rent richting de bal. Cruz is nu in balbezit. Horn verovert de bal door een tackle van achteren. Horn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terrifying Foxes - Peaceful Colonels 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Foxes 57%, Peaceful Colonels 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrifying Foxes - Peaceful Colonels 1:1

55e minuut.
Booth is nu in balbezit. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Howes rent richting de bal. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ullman met een sublieme pass. Twellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Twellman probeert naar een medespeler te passen. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Vonckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grayson is nu in balbezit. Chappelle begaat een overtreding. Chappelle krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vonckx heeft problemen om de bal te vangen. Chappelle verovert de bal door een tackle van achteren. Chappelle passt de bal in één keer door. Buell rent richting de bal. Buell schiet op doel. McNaughty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz speelt de bal door. Buell rent richting de bal. Bodner rent richting de bal. Bodner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Twellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Twellman passt de bal in één keer door. Chappelle met een sublieme pass. Buell bereikt de bal nog maar net als eerste. Buell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrifying Foxes 48%, Peaceful Colonels 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrifying Foxes - Peaceful Colonels 1:1